A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pedig a Három Napkeleti Bölcs még vitt, nem pedig hozott.

Elszállították a Betlehemet az Óbudai Kolosy térről – számolt be a közösségi oldalon több helyi lakos. Az hogy erre miért kerülhetett sor, még minket is megdöbbentett.

Több kommentelő is úgy értesült, hogy rongálás miatt az önkormányzat vitette el a térről a figurákat.

Az egyik szerint: “Éjszakára hajléktalanok költöztek be, törtek zúztak”.

Egy másik úgy tudja: “Mert már teljesen tönkretette valaki, ellopta a felét (legutóbb a bárányokat és Mária haját, fátylát) és rongált.

És mivel ez 3 naponta kb.megtörtént, nem lehetett olyan gyorsan helyrehozni és pótolni, mint amilyen ütemben tették tönkre.

Az önkormányzat úgy döntött, az ünnep méltóságát már csak így lehet fenntartani”.

Egy hozzászóló szerint: “Szeretnék megosztani egy másik nézőpontot is veletek. Keserűséget, haragot érzékelek a cselekedetekből.

Látok némi kontrasztot a sok vásárló járó-kelő, és a padon ülő szegények között. Nem tudom honnan jöttek, de bárki juthat sorsukra.

Nem tudatos, figyelem felkeltő célja lehetett.

A jelzéseket szerintem félreértelmezik. Szükséges lenne még odatenni néhány zsák szénát, játékokat, ételt. Karácsonykor jusson a szegénynek is. Csak több lehet tőle, aki ad.

Az a jó, ha elfogy és viszik. Mit ér az egész ünnep, ha megbotránkozunk a szeretet gyakorlása helyett?”

Forrás: Szeretlek Magyarország


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...