Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Alig telt el két hét Matolcsy György beismerése óta, miszerint a kormány gazdaságpolitikája a felelős a válságért, újabb beismerő vallomást jelentetett meg a jegybank.

Az MNB igazgatója arról tett közzé egy elemzést, hogy a kormány intézkedései a felelősek a rekordmagas inflációért.

Maga a jegybank állítja tehát, hogy nem a háború és nem a szankciók a felelősek az inflációért, hanem Orbán Viktor.

Nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy a jegybank lerántja a leplet a miniszterelnök hazugságairól, úgy tűnik, hogy egy kialakuló kormányválságnak vagyunk a tanúi.

A Demokratikus Koalíció szerint már Matolcsy György sem tagadja, hogy Orbán Viktor okozta a megélhetési válságot, és mára semmit sem tud tenni ellene; elvesztette az irányítást a magyar gazdaság felett.

Megint kiderült, hogy végig a DK mondott igazat a magyaroknak: a megélhetési válság oka az orbáni infláció, ezért amíg Orbán Viktor marad, addig marad a válság is.

Ebből a válságból csak az egyetlen kormányzóképes alternatíva jelenthet menekülést, mára az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...