Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez a 11 másodperc teljesen zárójelbe teheti a kormány eddigi politikáját.

A Fidesz mindent feltett egy lapra. Azaz egy hazugsárgra. Hogy a mostani megszorítások oka nem más mint a háború és a brüsszeli szankciók.

Csak az a baj, hogy egyre nehezebben védhető a rossz kormányzati teljesítmény következtében bekövetkezett válság elhazudása.

Mert ne tévedjünk, sok negatív következménye van a háborúnak, de semmi nem indokolja, hogy Európában minket súlytson a legjobban.

Szijjártó Péter ellenzékben, amikor a benzin ára 300 (!) forint környékére emelkedett még egészen máshol látta az áremelkedés okát. Persze akkor éppen Gyurcsányozni kellett:

Akkoriban még elhibázottnak látta azt a kormányzati politikát, amely következtében gyengült a forint, aminek hatására nőttek az üzemanyagárak 300 forintig.

Mi több történelmi csúcsnak nevezték ezt az árat.

Ma viszont állításuk szerint csak Brüsszel tehet a 650 forintos benzinárról és a 711 forintos gázolaj áráról. Nem pedig a kormány hibás gazdaságpolitikája, amelynek következtében az Ukrán nemzeti valutához képest is gyenült a forint.

Persze Ukrajna szomszédjában nincs háború nem úgy mint Magyarország esetében…

Kérjük ossza meg másokkal is ezt a cikket, hogy mindenki láthassa hogy hazudoznak a Fidesz politikusai


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...