Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csak politikai, de jó ízlésük sincs a Fideszéknek.

Nemrég felállították saját ízléstelenségük emlékművét azt a Csodaszarvast ábrázoló szobrot a volt Postapalota épülete előtt, ami az MNB szerint a megújulást, útmutatást, a bőség és boldogság keresését szimbolizálja.

Náray Tamás divattervező sem hagyta szó nélkül a “műalkotást”:

Van ez a két fotó. Az egyik a Volga (kommunista autómárka) orrdíszét ábrázolja, a másik a legújabb köztéri szobrot Mo-n.

Tudjuk jól, inspiráció nélkül nincs művészet. Ráadásul az ugró szarvast már nem lehet se felfedezni, se feltalálni… Ez igaz.

Csak valahogy mégis… …ugyanakkor az eredeti nekem jobban tetszik… mert a szarvas nem lehet kommunista.

Ahogy a(z igazi) művészet sem lehet soha jobboldali, erről már egyszer értekeztem bővebben, volt, aki felfogta, volt, aki vitatta.

Ugyanis pont a szűkre szabott ideológia-rendszer miatt kicsi a szellemi mozgástér, és nincs szabad gondolatáramlás, ezáltal csökkent az alkotó-libidó, hiszen a konzervatív szó magában hozdozza az ÚJ LÉTREHOZÁSA paradoxonát, és lehetetlenné is teszi azt. Aki érti, érti.

Náray Tamás


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...