Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes eredmény született.

Dél-Pest tradicionálisan baloldali. Elég csak beleszagolni a levegőbe a volt ipartelepek és munkásnegyedek környékén, a panelerdők sűrűjében, hogy az ember tudja, ez a vidék nem Orbánisztán és nem az álkeresztény nemzeti köntösbe öltöztetett giccs és képmutatás  vidéke.

Jóravaló tisztességes és keményen dolgozó, a családjaikért mindent megtevő emberek élnek ezen a vidéken, olyan emberek akik a saját két kezükkel építették fel ezt az országot.

Ezen a helyen sikerült a baloldalnak történelmi vereséget szenvednie tegnap este. Pesterzsébeten, ott ahol dr. Hiller István a pralmenti képviselő. Ott, ahol 1994 óta nem kapott ki az ellenzék.

Pesterzsébet 10. számú egyéni választókörzetében tartottak időközi választásokat a korábbi MSZP-s képviselő halála miatt.

Nézzük az eredményeket Szombathy Dénes, a Fidesz jelöltje 543 szavazattal (51,8 %) az első helyen végzett, a második lett Jurák Tamás, az ellenzék jelöltje 456 szavazattal (42,9%). Harmadik helyen Csasznyi Gábor végzett, független jelöltként 42 szavazattal (3,95%), a többi jelölt nem kapott értékelhető eredményt.

Dühös vagyok. Dühös nem csak azért, mert ez a körzet nem a Fidesz körzete hagyományosan. De kedves ellenzék, ez nem egy focimeccs. Nem az a tét, hogy most a Orbánék szereztek egy gólt, legközelebb meg majd ti.

Itt a fent leírt keményen dolgozó, becsületes tisztességes emberek élnek, akiket ti most egy cikluson keresztül odadobtatok a Fidesznek. És hogy miért?!

Mert valós alternatíva helyett egymás … szóval egymás méricskélése megy. A választási vereség óta kiábrándult a teljes ellenzéki szavazótábor a saját pártjaiból és ahelyett hogy az elveszett bizalom helyreállításán dolgoznátok egymás leggyőzésével vagytok elfoglalva, vagy ami ennél is rosszabb tétlenül halgattok.

Ez most egy komoly figyelmeztetés volt. Ideje felébredni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...