Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeknek van bőr a képükön. Egész egyszerűen felfoghatatlan az az arrogancia amit meg mernek engedni maguknak. Ezeknek mindent lehet?!

Egy ország kérdezni, mennyit mernek megengedni magunknak még a Fideszesek?! Miért gondolják azt, hogy mindenki felett állnak? Hogy van ehhez nem csak bátorságuk, de pofájuk?

Van a Fidesznek kismillió államtitkára, aki milliókat markol fel. Ezek közül egy Hajzer Károly nevű, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkári nagyon fontos posztot betöltő Fidesznyik, bizonyítgató észosztást tartott a havi 200-ból megélő tanároknak – kezdi bejegyzését a HírHugó.

Ismeretes, hogy furcsa nagyon sok pedagógusnak, hogy az a négy óra, hat óra, amit oktatással kell tölteni, az munkaidő.

És tudom, hogy elveszi ez az idő azt az időszakot, amikor ő különórát tud adni diákoknak 6-7-8 ezer forintért óránként, de mégis, ha ő jelentkezett abba az iskolába, hogy ő tanítani fog, hát a minimum, hogy azt úgy valahogy elvégzi.

És a szabadidejében meg persze, menjen akkor oktatni meg keresse a pénzt, meg mindent csinálhat, mondta egy konferencián Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára.

A 444 által észrevett előadás idején már több tanárt kirúgtak polgári engedetlenség miatt és túl voltunk párt tanár és diák tüntetésein is.

Ennek apropóján Hajzer azt mondta:

„ezt a kialakult helyzetet, ami most jelenleg van, nem úgy kell elrendezni, hogy akkor nem járunk be órára, mert ez olyan fura nekünk, akik dolgozunk ( :)))) ), hogy én mérnök vagyok egyébként, és akkor én kicsit sérelmezném, ha valaki polgári engedetlenséget folytatna… Hanem hát, bocs, jöjjön be, dolgozzon, oszt’ utána váltson munkahelyet.”

De egyébként tüntessen persze, hát itt szabad tüntetni, meg mindent szabad csinálni. Tényleg mindent szabad. De azt kell megérteni, hogy más a munka, és van sztrájk is meg minden, és le van korlátozva, ez világos, meg minden. De én mint informatikus azt tudom mondani, hogy fura helyzet van ezzel, tényleg.

Az 1981-től 2010-ig a rendőrségen, majd belügyi osztályvezetőként, 2014-től pedig helyettes államtitkárként dolgozó Hajzer szerint azt senki nem mondja, hogy a pedagógusok sokat keresnek, de nem a Belügyminisztérium hibája, hogy nem emelik a fizetésüket:

Többet kell keresni, igen. Mi lenne a legkényelmesebb a BM-nek? Ha mindenki öt-hatszor annyit keresne. Igen? Hát persze. Hát, ha azt hiszi valaki, hogy a Belügyminisztérium azt mondta, hogy itt nem kell adni ezeknek pénzt, bocsánat, hát miért ne adnának? Csak nincs.

Azért mi őrülünk, hogy a fideszes államtitkár úrnak még jut a sok milliós fizujára egy kevés, amit biztos rengeteg munkával keres meg, nem úgy a láblógató pedagógusok…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...