Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legalábbis erősen kiakadt az biztos.

A nemzet házmestere nagyon kiakadt amiatt, hogy tanárok mentek be a parlamentbe.

Múlt héten ugyanis a Tanítanék Mozgalom aktivistái akcióztak a parlamentben, akik  az ülésnek hátat fordítva, egyenpólóban jelezték, hogy nincs más céljuk, mint tisztes megélhetés mellett tanítani.

A tanárok képviselőinek az LMP frakciója biztosított belépőket a parlamentbe, erre válaszul Kövér László kedden fél évre megvonta az LMP frakció minden beléptetési jogát .

Az LMP közleménye szerint „a Fidesz az elmúlt hónapokban sokadszorra bizonyította, hogy nem megoldani akarja az ország legsúlyosabb problémáit, hanem egyszerűen eltagadni.

Mindent megtesznek, amire lehetőségük van, hogy elhallgassák a pedagógusok kiábrándító helyzetét, és az ebből következő tiltakozásokat”.

Azt írták, hozhat bármilyen büntetést Kövér László, „nem fogunk változtatni azon az álláspontunkon, hogy ha valaminek van helye a magyar parlament falai között, az az, hogy minden eszközzel felhívjuk a figyelmet és mindenkinek lehetővé tegyük, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon ma a pedagógusok súlyos jogfosztottságban, kivéreztetett egzisztenciális helyzetben kénytelenek tanítani egy korszerűtlen alaptanterv alapján”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: