Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megállapodás. Egy fenét.

Sikerként próbálja előadni Orbán azt, ami valójában térdencsúszás volt.

„Megalázó este ez Orbán számára” – idézte egy uniós diplomata sms-ét a Politico, kiegészítve egy másik diplomata gyorskommentjével, miszerint Orbánnak „le kellett nyelnie a vétóit, és alig kapott valami enyhítést a feltételességi mechanizmusban.

Hiába próbálja a jobboldal Orbán győlezmének bemutatni a tegnap esti történéseket valójában térden csúszva könyörgött a pénzekért.

Ezt támasztja alá Molnár Csaba DK EP képviselő kommentárja is a Brüsszeli eseményekről:

“Hatalmas vereséget szenvedett Orbán Brüsszelben, bármit is hazudik róla. Végleges az EU döntése: nem jöhetnek az uniós pénzek, amíg ellopják.”

— írta Dr. Molnár Csaba, a DK EP-képviselője arra a hírre reagálva, hogy megszületett a megállapodás Brüsszel és a magyar kormány között.

Molnár Csabához hasonlóan a brüsszeli diplomaták is egyetértenek abban, hogy Orbánnak ez a megállapodás rendkívül megalázó, hiába adja elő győzelemként a magyar kormány.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...