Novák Katalin - Fotó: 168 óra
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Furcsa ajándékot kapott Orbán kiskedvence.

A Köztársasági Elnöki Hivatal közleményben hirdette meg azt az akciót amelynek keretében karácsonyfadíszeket várnak az állampolgároktól.

Az akcióban összegyütjött díszekkel nem akármilyen tervük van Novák Katalinéknak: a Szent György téren felállítandó karácsonyfát díszítenék fel vele.

A felhívásra persze rengetegen reagáltak, köztük a Szivárványcsaládokért Alapítvány is és nem akármilyen díszt küldtek a köztársasági elnöknek a szeretet ünnepén.

“‘A család személyes életünk, összetartozásunk alapja, kapocs, igazodási pont, a legtermészetesebb közeg, amely a többség számára biztonságot ad’

– ez szerepel Novák Katalin köztársasági elnök családokról szóló hitvallásában, a Sándor Palota honlapján.

Mi is így gondoljuk.

A szeretet ünnepe alkalmából arra buzdítunk titeket, küldjetek ti is karácsonyfadíszt a Sándor Palota karácsonyfájára. Rajzoljátok rá a családotokat.

Akik számotokra kapcsot és igazodási pontot jelentenek. Akik biztonságot adnak. Akkor is, ha a díszre kerülő rajzocska nem olyan, mint a politikusok által megszabott családkép – tették hozzá.

Mi is küldünk egy díszt. Az a #családazcsalád logó szerepel rajta, ami két éve a családok sokféleségét és egyenlőségét hirdeti.

Segíts nekünk abban, hogy az ünnepen magyar családok sokaságát bemutató díszekkel a Sándor Palota karácsonyfája kifejezhesse a nemzet egységét – zárták soraikat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...