Időjárás, extrém hideg - Fotó: WQKT
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vasárnap éjjel eleinte nyugaton, majd egyre inkább a középső és keleti-északkeleti országrészben számíthatunk újabb havazásra, hózáporokra.

Hétfőn eleinte az északkeleti, keleti országrészben havazhat, majd napközben már csak helyenként alakulhat ki hózápor.

Gyengén, közepes felhős lesz az ég, északon lehet több felhő. A nyugati-északnyugati szél még többfelé élénk, helyenként erős lesz. Hajnalban -7 és -1, kora délután -2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden is a napsütésé lesz a főszerep, csak keleten, északkeleten takarhatják gyakrabban felhők a napot. Csapadék nem valószínű.

A déliesre forduló szél északnyugaton élénk lehet. Hajnalban a Dunántúlon és északkeleten köd képződhet. -3 és -8 fok közötti minimumokra és mindössze -3 és +2 fok közötti maximumokra készülhetünk.

Szerdán dél-délnyugat felől újra melegebb légtömegek áramlanak fölénk, ezzel együtt befelhősödik az ég, az északi tájakon elszórtan lehet havazás, néhol ónos eső, délebbre elszórtan havas eső, eső.

A déli-délkeleti szelet több helyen élénk, erős lökések kísérhetik. Ismét fagyos lesz a hajnal, kora délután pedig -3 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön is sok lesz felettünk a felhő, többnyire borongós idő várható, a csapadék teljes tárháza felvonulhat ezen a napon az esőtől kezdve, az ónos esőn át a havazásig.

Az élénk szélben 0-7 fokra készülhetünk.

Forrás: Időkép


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: