Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi ellenzékiek pedig egy cukrozott szélű kakaós bögrével a kezünkben nézzük a fejleményeket. Ne tévedjünk, minden pofon jó helyen van.

Matolcsy György igazságbeszéde, melyben a konkrétan Orbánnak és annak esztelen politikájának ment neki komoly hullámokat vert a magyar közéletben.

A jegybankelnök nyíltan beszélt arról ugyanis, hogy a kormány gyakorlatilag képtelen kezelni a válságot, miközben a meghozott döntések is katasztrófális következményekkel járnak.

Ez azonban rég látott belháborút robbantott ki a Fideszben, aminek a legújabb játékosa Bayer Zsolt aki kijelentései kapcsán nekiesett a jegybankelnöknek:

Te is fiam, Brutus? címmel jelent meg írás Bayer Zsolt blogján, amelyben Matolcsy György kritikájára – mely szerint a magyar gazdaság válságközeli helyzetben van – reagált.

“Te is fiam, Brutus? Szánkózni indul az elnök úr? Húzzon sálat, hideg lesz…” – írta egy ponton egyértelműen utalva Simicska Lajosra, aki, miután 2015. február 6-án kritizálta (innen az O1G kifejezés) őt és Orbán Viktort, bejelentette, hogy elmegy szánkózni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: