Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi ellenzékiek pedig egy cukrozott szélű kakaós bögrével a kezünkben nézzük a fejleményeket. Ne tévedjünk, minden pofon jó helyen van.

Matolcsy György igazságbeszéde, melyben a konkrétan Orbánnak és annak esztelen politikájának ment neki komoly hullámokat vert a magyar közéletben.

A jegybankelnök nyíltan beszélt arról ugyanis, hogy a kormány gyakorlatilag képtelen kezelni a válságot, miközben a meghozott döntések is katasztrófális következményekkel járnak.

Ez azonban rég látott belháborút robbantott ki a Fideszben, aminek a legújabb játékosa Bayer Zsolt aki kijelentései kapcsán nekiesett a jegybankelnöknek:

Te is fiam, Brutus? címmel jelent meg írás Bayer Zsolt blogján, amelyben Matolcsy György kritikájára – mely szerint a magyar gazdaság válságközeli helyzetben van – reagált.

„Te is fiam, Brutus? Szánkózni indul az elnök úr? Húzzon sálat, hideg lesz…” – írta egy ponton egyértelműen utalva Simicska Lajosra, aki, miután 2015. február 6-án kritizálta (innen az O1G kifejezés) őt és Orbán Viktort, bejelentette, hogy elmegy szánkózni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...