Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán környezete is magyarázhatatlannak tartja és védhetetlennek a kormány politikáját.

Totálisan összeomlott az Orbáni-politika. Ahogy megírtuk az Orbán-kormány  megszüntette Magyarországon a 480-as benzin árakat. A gyakorlatilag a miniszterelnök fő politikai terméke volt.

Ellátásbizonsági kérdésekre hivatkozva szüntették meg – noha korábban az ársapka miatti ellátási gondokat rémhírterjesztésnek nevezték.

Hiába azonban a rendszerváltás óta nem látott áremelés ma is brutális sorokról és benzinhiányról számol be az Index, de cserébe ha van benzin, akkor az brutálisan drága

Nagymértékű ingadozás látható a benzin árakban azután Orbán-kormány megszüntette a 480 forintos benzint.

Az egyes kutakon a literenkénti különbség akár a 100 forintot is elérheti.

Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója még az árstop feloldásakor közölte, hogy az ő kútjaikon a 95-ös benzin 641 forintba, a (nem prémium) gázolaj pedig 699 forintba kerül.

Az OMV-nél viszont már ennél drágábban lehetett hozzájutni kedd éjjel, közvetlenül az árstop feloldása után is. Az egyik vidéki kútjukon 661 forintba került a 95-ös benzin, miközben a gázolajért 719 forintot kértek el.

Az Index azt írja, hogy a Budafoki úton ezeknél is jóval magasabb árakkal találkozott: a Shell-kúton a 95-ös benzin 691, a dízel pedig 842 forintba kerül, míg a Lukoilnál a 95-ös benzinért 709, a gázolajért pedig 739 forintot kérnek el.

Persze már ha van, az Index azt írja, hogy a BAH-csomópontnál található OMV-töltőállomásnál akkora volt a sor, hogy már a közúti forgalmat akadályozták az autósok, komoly forgalomtorlódás volt a környéken.

Nagyjából 10-15 perces várakozással lehet sorra jutni, és csak 95-ös benzin volt elérhető. Budapesten a Szentendrei úton szó szerint nem volt üzemanyag- írja az Index


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: