Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Folytatja munkáját Orbán horrorkormánya.

Újabb sokkoló híreket közölt a KSH: 22,5 százalékkal, húszéves hazai rekordot megdöntve már Magyarországon a legmagasabb az infláció mértéke az Európai Unióban.

Még döbbenetesebb a rezsiemelés és az élelmiszerdrágulás mértéke: az egy évvel ezelőttihez képest 66 százalékkal nőtt az áram és a fűtés, valamint 44 százalékkal nőtt az élelmiszerek ára.

A Demokratikus Koalíció szerint nincs értelme tovább lejáratnia magát a Fidesznek a hanyatló, fázó és éhező Nyugat-Európáról szóló hazugságokkal, mert az orbáni infláció immár minden rekordot megdöntött Európában.

Az EU egyetlen tagállamában – még Romániában és Bulgáriában sem – drágult annyira a rezsi és az élelmiszer, mint Orbán Viktor tehetetlen és hibát hibára halmozó kormányzása alatt.

Már minden adat, még a magyar állam által pénzelt KSH adatai is azt bizonyítják, hogy a megélhetési válságért, a rezsiválságért és a történelmi mértékű, Magyarországon 70 éven nem látott élelmiszerdrágulásért egyaránt az Orbán-kormány az egyedüli felelős.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...