Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szépíthetünk bárhogy vannak tények.

A tény pedig az, hogy egyetlen éjszaka alatt a kormány a benzin árát csaknem 200 forinttal. Soha ekkora történelmi üzemanyagár emelés nem volt korábban.

Másrészt pedig a Fidesz politikájának a sarokkövét jelentő ársapka intézkedést kellett felfüggeszteni – ami beszéljünk nyíltan az egyetlen válságkezelő intézkedése volt a kormánynak.

A Fidesz politikája összeomlott.

Nem csoda hogy minderre a DK szokatlanul kemény közleményben reagált:

Az Orbán-kormány sunyi módon tegnap este fél 11-kor bejelentette, hogy 11-től megszűnik az üzemanyagokon lévő ársapka.

Ez egy újabb kormányzati megszorítás, a megszorító intézkedéssel pedig nagyjából kétszer-, két és félszer annyiért fogunk tankolni, mint a Gyurcsány-kormány idején. Legalábbis akkor, ha majd újra lesz üzemanyag, hiszen jelenleg Európa egyetlen országa vagyunk, ahol nem lehet tankolni.

Tegnap este csak annyi változott, hogy nem 480-ért nem lehet tankolni, hanem 700 forintért nem lehet tankolni.

Az Árnyékkormány elutasítja a kormány brutális benzináremelését! Láthatóan folytatódnak a megszorítások, és folytatódik a kormányzati hazudozás is, hiszen valójában nem létezik olyan olajszankció, ami Magyarországra is érvényes lenne.

Az Árnyékkormány szerint a benzináremelés csak rontani fog a magyar gazdaság és a magyar emberek, családok helyzetén. Kétszer-, két és félszer annyiért fogunk tankolni, mint a Gyurcsány-kormány idején, holott az olaj világpiaci ára nagyságrendileg ugyanakkora, mint 2010 előtt volt.

Mind a benzinhiány, mind a benzináremelés az Orbán-rendszer és az elmúlt 12 év eredménye, bármit is hazudik a Fidesz. Minél tovább marad hatalmon Orbán Viktor, annál mélyebb lesz a válság.

Mostanra az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, ha kiutat akarunk találni ebből a megélhetési válságból.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...