Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Zongorázni lehet a különbséget.

Orbánék hibás gazdaságpolitikája – állítsanak bármit – vezetett oda, hogy Európában egyedül Magyarországon van üzemanyaghiány.

A káosz pedig teljes egészében eluralkodott az egész országon.

Ha valaki a napokban járt benzinkúton tapasztalhatta hogy szinte apokaliptikus állapotok uralkodnak.

Mit tesz a kormány?

Gyakorlatilag semmit. Sőt ami rosszabb elhazudják a válságot. Mintha semmi probléma nem lenne.

Mit tehet egy ellenzéki polgármester?

Nos ha törődik az emberekkel és a rábízott várossal igenis sokat.

Régóta kísérjük figyelemmel Őrsi Gergely II. Kerületi polgármestert, aki fiatal kora ellenére az egyik legtehetségesebb városvezető.

Most is a tettek mezejère lèpett:

Miután a „benzinhelyzet” miatt egyre gyakrabban alakulnak ki balesetveszélyes szituációk a benzinkutak környékén, kértem a II. kerület városrendészetét, hogy segítsék a forgalmat azokon az útszakaszokon, ahol a tankolásra várók sora miatt komoly torlódás alakult ki.

Kedvezményes üzemanyagvásárt ha akarnánk sem tudnánk szervezni, viszont ahol balesetveszélyt tapasztalunk, ott igyekszünk segíteni.

Például a Hűvösvölgyi út-Nagykovácsi utca elágazásnál városrendészeink és a rendőrség forgalomirányítása csökkentette a kialakult torlódás mértékét azzal, hogy segítették azok haladását, akik nem üzemanyagra várnak, így csökkent a balesetveszély is.

Sajnos nem tudjuk, meddig alakulnak ki hasonló forgalmi helyzetek töltőállomások környékén, és azt sem tudjuk, mikor hova érkezik üzemanyag, de a jelen helyzetben kialakuló torlódásokra figyelünk, és ahol tudunk segítünk.

Közlekedjenek óvatosan!
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára! – zárja bejegyzèsèt a polgármester.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...