Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen amikor egy párt cselekszik.

Saját online tévécsatornát indít a Demokratikus Koalíció DK TV néven. Az adás december 2-án indul, az első műsor 18 órától lesz látható. Mást egyelőre még nem lehet tudni sem a műsorokról, sem a csatorna munkatársairól.

Gyurcsány Ferenc DK-elnök kicsivel több mint egy hete már meglebegtette a dolgot Facebook-oldalán, azzal a szöveggel, hogy „Újra készülünk. Lesz mit nézni”.

A DK Facebook-oldalára pedig az elmúlt napokban több teaser videó került ki, melyekben a köztévéből és a TV2-ből vett részleteket kommentáltak többek között azzal, hogy „Nekik utasítás, nekünk szabadság” vagy „Nekik diktatúra, nekünk Európa.”

Gyurcsány Ferenc közleményében azt írja a TV-ről, hogy

Nagyon nehéz ebben az időszakban jó hírekkel szolgálni, most mégis van számodra egy meglepetésem.

Most pénteken 18 órától ugyanis valami olyan dologba kezdünk Facebookon és YouTube-on, amit eddig még soha nem csináltunk, sőt talán soha egyetlen párt sem csinált még Magyarországon.

Amikor tehát az elmúlt hetekben azt olvastad tőlünk, hogy „van mit nézni”, nem a rezsiszámládra és a trappista sajt árára gondoltunk, hanem a DK TV-re! Igen, a Demokratikus Koalíció felkészült arra, hogy saját online TV-t indítson a Facebookon és YouTube-on, olyan politikai és közéleti műsorokkal, amikben nemcsak ki lehet, hanem ki is kell mondani az igazságot.

A DK TV első adását most pénteken 18 órától láthatod a DK TV Facebook-oldalán és YouTube-on!

Szívesen elmondanám, hogy milyen műsor lesz, kiket láthatsz majd a képernyőn és milyen témában, de ez legyen mind meglepetés, mert ezt látni kell! Kövesd a DK TV Facebook-oldalát és YouTube csatornáját most pénteken 18 órától, és garantálom, hogy nem fogsz csalódni!

Amit viszont biztosan lehet tudni, hogy a csatornának már van saját Facebook oldala DK TV néven viszont Youtubeon még nincs nyoma a csatornának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...