Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Amit eddig sejtettünk, arról már papírjuk is van: egy hazug lejárató kampány keretében kormánytagok és fideszes politikusok bűncselekményhez asszisztáltak.

Ezért jogállamban a szégyennél több jár…

Emlékeztek még a „Városháza-ügyre”?

A fideszes lakájmédia, kormánytagok és a fővárosi Fidesz bevonásával hónapokig szórakoztatta magát és a közvéleményt egy nyilvánvaló hazugsággal.

Emlékezhettek, hogy a fideszes manipulációhoz még a rendőrséget is felhasználták, amikor, ki tudja mit keresve, feltúrták a városházi irodákat és a kollégám lakását is.

Önmagában elég cáfolat, hogy ezt a bejegyzést is a Városházán írom, vagyis senki nem adta el, nem is akarta eladni az épületet, de ennél többet mondtunk akkor erről a hazug és aljas lejárató kampányról. Hogy az egész egy nagy kamu.

Hogy orosz módszertan szerinti kompromatról van szó. Hogy titkosszolgálati eszközöket használtak, ezzel bűncselekményt követtek el a manipulátorok.

Hogy a hangfelvételeket manipulálták. Hogy akik ezt kitervelték és végrehajtották, ők egyszerűen bűnözők, kötődjenek bár bármilyen magas szinten is a fideszes propagandagépezethez.

Nos, azóta rendőrségi és bírósági határozatok bizonyítják: ők hazudtak, a mi állításaink igazak.

Bajnai Gordon, akit furmányos manipulációval szintén belerángattak az ügybe, ma nyilvánosságra hozta azt a rendőrségi határozatot, amely rögzíti:

a mondandója értelmét megváltoztatva a hangfelvételt manipulálták, majd ezt a manipulált felvételt széles körben terjesztették. Vagyis bűncselekményt követtek el.

Idézem: „…egy magát Anonymusnak nevező ismeretlen személy több részletben nyilvánosságra hozta oly módon, hogy az elhangzottakból csak részleteket emelt ki, megváltoztatva ez által a valódi mondandóját”.

A rendőrségi határozat különösen érdekes része, hogy Bajnai Gordont olyan helyre csalták megbeszélésre, ami eleve fel volt szerelve profi hang- és képrögzítő eszközökkel, idézem:

„a helyiségben van egy felszerelt, olyan kamera- és audio rendszer, amely – beüzemelése esetén – képes jó minőségű hangfelvétel rögzítésére”.

Erre mondtuk és mondjuk: titkosszolgálati módszer, pont olyan, mint az úgynevezett kompromat, amit politikai ellenfeleik hazug lejáratására szoktak bevetni Oroszországban.

Hihető ezek után, hogy ezt a „profi” munkát állami vagy államközeli segítség nélkül bárki végre tudta hajtani?

Emlékezzünk meg az ügy szereplőiről is: a Fidesz volt gazdasági igazgatója, Magyarország leggazdagabb családjának tagja, aki több formában is üzletel az állammal, és egy bizonyos Zentai úr, aki azóta jogerősen veszített velem szemben személyiségi jogi pert.

A Bajnai Gordon által nyilvánosságra hozott rendőrségi határozat kimondja: a lejárató kampány végrehajtói bűntettet követtek el.

A határozat szerint a tettes ismeretlen. Nekem azonban lennének ötleteim, hol kell keresni azt az embert, aki mindezt kitervelte és irányította…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: