Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a magyar emberek biztonságát veszélyezteti az Orbán-kormány által okozott rezsiválság:

összesen 129 rendőrségi objektumot zártak be, 112-t  “ideiglenesen”, 17 épületet pedig véglegesen, mert nem tudják kifizetni az épületek fűtési- és áramszámláit.

Így rendőrőrs nélkül maradt számos település, pedig a Független Rendőrszakszervezet szerint ezeken a helyeken szükség volt a rendőri jelenlétre.

Az Árnyékkormány szerint a magyar emberek személyes és vagyoni biztonságát veszélyezteti az Orbán-kormány azzal, hogy rendőrőrsöket zár be és magára hagyja a kistelepülésen élőket.

Nem bezárásokra, hanem sürgős kormányzati beavatkozásra van szükség a rendőrség rezsiszámláinak kifizetéséhez, mert biztosítani kell a rendőri jelenlétet minden magyar településen.

Nem engedhető meg, hogy a Belügyminisztérium rendőrségi objektumokat zárjon be, ezzel veszélyeztetve az emberek biztonságát, valamint a rendőri állomány érintett tagjait arra kényszerítse, hogy több órát ingázni kényszerüljenek a családjuk és a szolgálati helyük között.

Egy olyan hivatás esetén, ahol minden perc számít a felderítésben, elfogadhatatlan, hogy most akár több órát is várni kell majd a rendőri intézkedésre, ez pedig egyértelműen a rendőri felderítő munka rovására fog menni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: