Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció országgyűlési határozatot nyújtott be azért, hogy az Országgyűlés ítélje el az iráni karhatalmi erők által az iráni nők ellen elkövetett erőszakot, valamint szólítsa fel az Orbán-kormányt, hogy hivatalosan tiltakozzon az iráni kormánynál.

Amikor arról kellett dönteni, hogy az Országgyűlés egyáltalán a napirendjére vegye-e a DK javaslatát, a Fidesz képviselői tartózkodtak, mintha szót sem érdemelne, hogy nőket az öltözködésük miatt korbácsolnak meg Iránban.

Azóta kiderült, hogy miért sunnyogott az Orbán-rendszer: természetesen az ellopható pénz miatt. Szijjártó Péter tegnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy “Magyarország és Irán a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlesztésén dolgozik”, ezt pedig nyilván hátráltatná, ha a magyar kormány esetleg szóvá tenné a nők kínzását, megkorbácsolását és megölését.

A Demokratikus Koalíció szerint éppen ilyen szilárdak a Fidesz elvei akkor is, amikor rólunk, magyarokról van szó.

Magyarország az első, de a csak a lopás, a rongyrázó luxuséletmód, a jachtok, a magángépek, a kastélyok, a megszerzett szállodaláncok és nagyjából minden más után. Ezért van ma megélhetési válság Magyarországon 12 év Orbán-rendszer után.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: