Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány felelőtlen és kockázatos döntései miatt hatalmas bajba kerültek a mezőgazdasági termelők, a kereskedők és a lakosság is.

Ugyanis egyre több jel utal arra, hogy a Magyarországon 1951 óta nem tapasztalt élelmiszerdrágulás még csak a kezdete volt egy sokkal veszélyesebb folyamatnak.

Az orbáni infláció tovább súlyosbította a Fidesz 12 éve alatt tönkretett mezőgazdaság válságát, emiatt a télen ellátási krízis lehet alapvető élelmiszerekből.

Miközben a KSH szerint elérte a 40 százalékot az élelmiszerinfláció mértéke, eltűnhetnek a boltokból az olyan hétköznapi termékek, mint a tojás, a liszt és a burgonya.

Az Árnyékkormány felszólítja a kormányzatot, hogy az élelmiszerellátást érintő döntések előtt minden esetben egyeztessenek a termelőkkel és a kereskedőkkel.

Ha nem hallgatják meg őket, azt kockáztatják, hogy az idei télen kifogynak a boltokból a hatósági áras termékek és a magyar lakosság évtizedek óta nem tapasztalt nélkülözéssel néz majd szembe.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...