Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány felelőtlen és kockázatos döntései miatt hatalmas bajba kerültek a mezőgazdasági termelők, a kereskedők és a lakosság is.

Ugyanis egyre több jel utal arra, hogy a Magyarországon 1951 óta nem tapasztalt élelmiszerdrágulás még csak a kezdete volt egy sokkal veszélyesebb folyamatnak.

Az orbáni infláció tovább súlyosbította a Fidesz 12 éve alatt tönkretett mezőgazdaság válságát, emiatt a télen ellátási krízis lehet alapvető élelmiszerekből.

Miközben a KSH szerint elérte a 40 százalékot az élelmiszerinfláció mértéke, eltűnhetnek a boltokból az olyan hétköznapi termékek, mint a tojás, a liszt és a burgonya.

Az Árnyékkormány felszólítja a kormányzatot, hogy az élelmiszerellátást érintő döntések előtt minden esetben egyeztessenek a termelőkkel és a kereskedőkkel.

Ha nem hallgatják meg őket, azt kockáztatják, hogy az idei télen kifogynak a boltokból a hatósági áras termékek és a magyar lakosság évtizedek óta nem tapasztalt nélkülözéssel néz majd szembe.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...