Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az utolsók is itthagyták. Egyedül.

Elmarad a V4-ek házelnökeinek jövő péntekre tervezett pozsonyi találkozója, mert a cseh és a lengyel házelnök bojkottot jelentett be a magyar kormány oroszpolitikája miatt – írta meg a sajtó.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Putyin-pártisága végképp felrobbantotta a V4-et, a magyar miniszterelnök már nemcsak Nyugat-Európában, hanem a régióban is vállalhatatlan.

Ez a következménye annak, ha egy miniszterelnök elárulja hazája és szövetségesei érdekeit is, hogy kiszolgálja az Ukrajnát bombázó Vlagyimir Putyint.

Arra kérjük a miniszterelnököt, hogy a jövőben a V4-ek helyett hivatkozzon inkább a V1-re, hogy mindenkinek egyértelmű legyen:

Orbán Viktorral senki sem ül egy asztalhoz már a visegrádi országok közül sem.

Az Árnyékkormány felkészült arra, hogy helyrehozza hazánk Orbán által lerombolt kapcsolatait a szövetségeseivel; a visegrádi országokkal és az Európai Unióval.

Ez elengedhetetlen feltétele egy sikeres, szabad és európai Magyarországnak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...