Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy ilyen után egy normális országban nem úszná meg egy lemondással, hanem szinte biztosan börtönbe is kerülne – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

„A néhány hete elhangzott beszéd első részét a HírTV közvetítette, az itt bemutatott részletet azonban nem – azt egy, a helyszínen készült, rossz minőségű felvétel alapján tudom bemutatni (a hangot az eredeti videóra tettük fel).”

A független országgyűlési képviselő posztjában azt írja, „ami a viszonylag összefüggéstelen mondatokból egyértelműen kiderül:

Palkovics bevallja, hogy a MOL kereste meg a minisztériumot egy hosszú távú (30 éves) üzlet ötletével, amire a TIM – akceptálva a MOL KÉRÉSÉT – kiírt a MOL SZÁMÁRA egy közbeszerzést a TELJES HULLADÉKGAZDÁLKODÁS 35 éves koncessziójára (ezzel egyébként több ezer vállalkozás ellehetetlenülését okozva).

Még egyszer: itt a vallomás arról, hogy egy magánvállalat kinézett magának egy teljes üzletágat, majd a kormány a vállalat kérésének megfelelően dönt és neki megfelelően játszik el egy koncesszióról szóló közbeszerzést.”

Hadházy hozzáteszi, feljelentést tesz, de természetesen nincs kétsége afelől, hogy a „rendőrség” ezt is el fogja szabotálni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...