Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Arcára fagyott a mosoly Hadházynak.

A magyar diplomáciában mindig van lejjebb: ma a magyar-IRÁNI üzleti konferenciát rendeznek ma a Kempinski Hotelben, Szijjártó Péter és az iráni kereskedelmi miniszter részvételével.

Ez annyira abszurd és bizarr információ volt, hogy oda is mentem megnézni, nem csak viccel-e valaki. Nos, nem.

Szerettem volna – országgyűlési képviselőként – kicsit belehallgatni, miről beszélgetnek egy komoly nyugati embargó alatt álló országgal, de némi zavaradott tanácskozás után közölték, hogy mivel előzetesen nem regisztráltam, utólag már nem is tehetem.

Mivel sehol nem láttam az eseményt nyilvánosan meghirdetve, nyílván csak megbízható elvtársak előtt nyílik meg a mesés iráni üzlet lehetősége.

Ami miatt ez az egész durva és szégyenletes:

– Iránban csak az utóbbi hetekben több száz embert öltek meg, akik amiatt lázadtak, mert egy “iszlám törvényeket megsértő” diáklányt agyonverték a rendőrök.

– Irán drónokat ad el az oroszoknak, amivel utóbbiak az ukrán civil lakosságot terrorizálják és az áramellátásukat támadják.

A drónokban nyugati alkatrészeket is találtak az ukránok – könnyen lehet, hogy ezeket ilyen konferenciákon vásárolják.

– Irán komoly nyugati embargó alatt áll, leginkább az atomfegyver előállítását célzó programja miatt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...