Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azokról az intézkedésekről, amelyeket a kormány vezetett be, és brutális terhet raktak az emberek, vállalkozások mindennapjaira.

Amelyek miatt sötétebbek lehetnek az utcák, ritkább és zsúfoltabb lesz a busz és villamos, bezárnak színházak, elmaradnak koncertek, üresen maradnak uszodák.

Amelyek miatt eltűnt a környékbeli kedvenc pékség, bezárnak posták, éttermek, hűvösebb van az orvosi rendelőkben, az iskolákban, szociális intézményekben.

Amelyek miatt többszörös árat kell fizetnie egy régi építésű családi házban (Kádár-kockában) élő nyugdíjas házaspárnak a gázért, vagy egy kizárólag áramot használó háztartásnak a villanyért.

Amelyek miatt ellehetetlenült a napelemek hálózatra csatlakozása, akár többmillió forint veszteséget okozva a gáztól függetlenedni szándékozóknak.

A fideszes képviselők eddig takarózhattak azzal, hogy ezek a kormány döntései voltak.

A szomszédos országban fennálló fegyveres konfliktus, illetve humanitárius katasztrófa magyarországi következményeinek elhárításáról és kezeléséről szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslataink ugyanakkor a fenti problémákat okozó intézkedések eltörléséről szólnak, a megválasztott képviselőknek pedig szavazniuk kell róluk.

Az MSZP benyújtott javaslatai a parlament honlapján érhetők el.

Így most megteremtjük számukra a “lehetőséget”, hogy egyenként mutassák melyik oldalon állnak: Megszorítás vagy RezsiSTOP?

Az MSZP szerint RezsiSTOP-ra van szükség, nem fideszes megszorításokra!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: