Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktort sokan szeretik nagy formátumú politikusnak gondolni. Azonban a látszat csal. Se nem erős, se nem energikus. Megfáradt, rozoga és balfácán politikát csinál.

Óriásplakátok hírdetik a miniszterelnök böszmeségét. A brüsszeli szankciók nem működnek – harsogja a kormánypropagana. Ez azonban úgy tűnik koránt sem igaz.

Persze mindenki hülye nyugaton, csak Orbán a vátesz, a látnok. Mondjuk nem értem, hogy ez esetben miért nem mi élünk úgy, mint nyugaton.

Egy szó mint száz elfogtunk egy hírt, ami az alábbiról tájékoztat:

Az Európai Unió teljesen felkészült a télre, mindent megtett az energiaellátás biztosítására, intézkedéseinek hatására a gázárak nagyjából kétharmadával csökkentek augusztushoz képest – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerdán.

Ursula von der Leyen, az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésének a legutóbbi, október végén tartott uniós csúcs eredményeit értékelő vitáján azt mondta, az EU-nak a válságot arra kell használnia, hogy a tiszta, zöld, megújuló energiaforrások kiaknázása felé forduljon.

Szavai szerint ez nemcsak az éghajlatnak tesz jót, hanem az energiabiztonság szavatolása szempontjából is helyes irány egy olyan időszakban, amikor a gáz nehezen elérhető árucikk.

A megújuló energiák használata már jövőre 14 milliárd köbméter gázt válthat ki Európában – tette hozzá az uniós bizottság elnöke.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...