Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarországon mintegy 1,5 millió hektárnyi bejelentett és elismerten aszálykárt szenvedett területet tartanak számon, hazánkban 50 éve nem volt ilyen aszály.

Ahhoz, hogy a gazdák átvészeljék az idei évet, tisztességes kormányzati kárenyhítésre lenne szükség, a kormány azonban úgy trükközik a magyar gazdák kártalanításával, hogy a referenciaárat a tavalyi árhoz viszonyítja.

Az Árnyékkormány az Európai Bizottsághoz fordul amiatt, hogy az Orbán-kormány trükközik az aszálykárt szenvedett gazdák kártalanításával.

Mindig a bajban mutatkozik meg, hogy mennyit ér egy kormány, a magyar mezőgazdaság pedig 12 év Orbán-rendszer után ma a csőd szélén imbolyog.

Az Árnyékkormány szerint kártalanítani kell az aszálykárt szenvedett gazdákat, méghozzá minden trükközés nélkül, valamint mindent meg kell tenni, hogy az Európai Bizottság minél hamarabb elfogadja a magyar KAP stratégiai tervet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...