Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarországon mintegy 1,5 millió hektárnyi bejelentett és elismerten aszálykárt szenvedett területet tartanak számon, hazánkban 50 éve nem volt ilyen aszály.

Ahhoz, hogy a gazdák átvészeljék az idei évet, tisztességes kormányzati kárenyhítésre lenne szükség, a kormány azonban úgy trükközik a magyar gazdák kártalanításával, hogy a referenciaárat a tavalyi árhoz viszonyítja.

Az Árnyékkormány az Európai Bizottsághoz fordul amiatt, hogy az Orbán-kormány trükközik az aszálykárt szenvedett gazdák kártalanításával.

Mindig a bajban mutatkozik meg, hogy mennyit ér egy kormány, a magyar mezőgazdaság pedig 12 év Orbán-rendszer után ma a csőd szélén imbolyog.

Az Árnyékkormány szerint kártalanítani kell az aszálykárt szenvedett gazdákat, méghozzá minden trükközés nélkül, valamint mindent meg kell tenni, hogy az Európai Bizottság minél hamarabb elfogadja a magyar KAP stratégiai tervet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...