Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV YouTube-csatornáján péntek estétől látható Húzós Rónai Egonnal című podcastban vendégeskedett az ország egyik tagadhatatlanul legnagyobb kedvence a fantasztikus Koncz Zsuzsa.

A tabudöntögető beszélgetés során Rónai Egon feltette Koncz Zsuzsának azt a kérdést, amire valószínűleg egy ország kíváncsi:

Van melletted valaki?

Ó hogyne, szerencsére! – érkezett a kurta válasz a riportalanytól, aki részleteket már nem akart megosztani a magánéletéről.

Rónai Egon azonban rákérdezett.

– Most megint kibújsz… Szóval máshogy kérdezem: van társ melletted?

Végül Koncz Zsuzsa, ha óvatosan fogalmazva is, megadta a várt választ.

– Barátok vannak főleg, és ne is beszéljünk róla, de ha erre kérdezel rá, nem vagyok magányos – válaszolta az énekesnő, aki alig néhány évvel ezelőtt Zöldi Gergely róla szóló könyvében árulta el, hogy valaha férjnél volt.

„Nem voltam feltétlen híve a házasságnak, mint intézménynek” – mesélte akkor az énekesnő, aki 1970-ben ment hozzá a dramaturg Boldizsár Miklóshoz, ám a házasság alig néhány évig tartott.

Bár hatvanéves pályafutása során közel száz lemezen szerepel, az állandó munka mellett néha a szerelem is rátalált.

– Igen, hiszen életem során többször is átélhettem ezt a csodálatos érzést, és tudom, vannak, akiket Ámor nyila életük során elkerült – nyilatkozta korábban a Bestnek Zsuzsa, aki ennél messzebb magánéleti témákban sosem ment.

Rónai Egon valószínűleg ezért faggatta erről.

via: Blikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló számadat került nyílvánosságra: Belebukhat Pintér, de Orbán is kezdhet izgulni

A magyar egészségügyi intézmények adóssága augusztus végére 93,7 milliárd forintra nőtt, ami 7,3 milliárd forinttal haladja meg a korábbi havi összeget Ezzel együtt már majdnem 100...

Horváth Csaba beolvasott Orbánéknak – Ön szerint igaza van?

Itt lenne az ideje annak, hogy a kormány „kivegye az önkormányzatok zsebéből a kezét" – fogalmazott az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi...

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...