Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV YouTube-csatornáján péntek estétől látható Húzós Rónai Egonnal című podcastban vendégeskedett az ország egyik tagadhatatlanul legnagyobb kedvence a fantasztikus Koncz Zsuzsa.

A tabudöntögető beszélgetés során Rónai Egon feltette Koncz Zsuzsának azt a kérdést, amire valószínűleg egy ország kíváncsi:

Van melletted valaki?

Ó hogyne, szerencsére! – érkezett a kurta válasz a riportalanytól, aki részleteket már nem akart megosztani a magánéletéről.

Rónai Egon azonban rákérdezett.

– Most megint kibújsz… Szóval máshogy kérdezem: van társ melletted?

Végül Koncz Zsuzsa, ha óvatosan fogalmazva is, megadta a várt választ.

– Barátok vannak főleg, és ne is beszéljünk róla, de ha erre kérdezel rá, nem vagyok magányos – válaszolta az énekesnő, aki alig néhány évvel ezelőtt Zöldi Gergely róla szóló könyvében árulta el, hogy valaha férjnél volt.

„Nem voltam feltétlen híve a házasságnak, mint intézménynek” – mesélte akkor az énekesnő, aki 1970-ben ment hozzá a dramaturg Boldizsár Miklóshoz, ám a házasság alig néhány évig tartott.

Bár hatvanéves pályafutása során közel száz lemezen szerepel, az állandó munka mellett néha a szerelem is rátalált.

– Igen, hiszen életem során többször is átélhettem ezt a csodálatos érzést, és tudom, vannak, akiket Ámor nyila életük során elkerült – nyilatkozta korábban a Bestnek Zsuzsa, aki ennél messzebb magánéleti témákban sosem ment.

Rónai Egon valószínűleg ezért faggatta erről.

via: Blikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...