Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor ismét videót posztolt a közösségi oldalára, hol ismét a rezsicsökkentés eredményeiről valamint előnyeiről beszélt, amit ugye felszámolt. A követőinek se kellett több szétszedik a miniszterelnök újabb hazudozását.

A rezsicsökkentést meg kell és meg is fogjuk védeni! – tette hozzá, videójában kitért arra, hogy a politika amit folytatnak az egy jó politika, és az azt jelenti, hogy rezsicsökkentéssel meg tudják védeni a családokat még a mostani magas árszint mellett is. (tetszik érteni?)

Azt látja, hogy az átlagos fogyasztásig minden családot megtudnak védeni sőt a magyar családok többsége 100 százalékáig ebbe a kategóriába tartozik.

Nagy teljesítmény a magyar gazdaságtól, halkan mondom, hogy a kormánynak is benne van a keze, hogy ilyen árak mellett is meg tudjuk védeni a magyar családokat. – szögezte le.

Ám a kommentelők azonnal nekiestek, és szerintük Itt lenne az ideje kimondani az igazat! Üres az államkassza! A 12 év uniós pénzeiből egy élhető Magyarország lehetett volna! Csak az a legnagyobb baj, hogy nem az ország gazdagodott hanem ti! – írta neki valaki.

Németek decemberben nem fizetnek a gázért…gondoltam szólok… – tette hozzá egy másik kommentelő.

Beájulok, nem vettem észre! Azt viszont igen, hogy bár 210 kw alatt fogyasztottunk áramot, a számla nem kicsit magasabb a rendszerhasználati díj miatt… Mert ugye az kb. 30 százalékkal drágult! – reagálta valaki a 181 ezer forintos összegre.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktort már a saját követői szembesítik a hazudozásaival ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valóság.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: