Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ide jutatott minket Orbán Viktor és kormánya. És ezek még büszkék is magukra. Azt gondolják az a politikai teljesítmány, hogy krumplit osztanak az éhező népnek. Ráadásul nem valami kis településen kígyózott a sor.

Drámai képsorok játszódtak le Csepelen, amikor Borbély Lénárd fideszes polgármester krumplit osztott a csepelieknek.

Ilyen hosszan kígyózó sort a városban eddig még soha nem lehetett látni, az elmúlt 12 év okozta megélhetési válság láthatóan nem kímélte az itt élőket sem – ezt már a Demokratikus Koalíció helyi szervezete teszi hozzá.

A Demokratikus Koalíció szerint gyomorforgató, hogy Borbély Lénárd fideszes polgármester mosolyogva pózol a Facebookon megjelent fotókon, mintha nem az elmúlt 12 év és az Orbán-rendszer szívszorító következményeit mutatta volna meg a csepeli krumpliosztás.

Tisztességesen dolgozó emberek és életüket végigdolgozott nyugdíjasok fagyoskodtak az utcán azért, hogy krumplit kapjanak.

Erre egyetlen politikus, és egyetlen polgármester sem lehet büszke, ez a krumpliosztás az Orbán-rendszer okozta megélhetési válság és nyomor drámai mementójaként fog bevonulni a csepeliek emlékezetébe.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: