Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ide jutatott minket Orbán Viktor és kormánya. És ezek még büszkék is magukra. Azt gondolják az a politikai teljesítmány, hogy krumplit osztanak az éhező népnek. Ráadásul nem valami kis településen kígyózott a sor.

Drámai képsorok játszódtak le Csepelen, amikor Borbély Lénárd fideszes polgármester krumplit osztott a csepelieknek.

Ilyen hosszan kígyózó sort a városban eddig még soha nem lehetett látni, az elmúlt 12 év okozta megélhetési válság láthatóan nem kímélte az itt élőket sem – ezt már a Demokratikus Koalíció helyi szervezete teszi hozzá.

A Demokratikus Koalíció szerint gyomorforgató, hogy Borbély Lénárd fideszes polgármester mosolyogva pózol a Facebookon megjelent fotókon, mintha nem az elmúlt 12 év és az Orbán-rendszer szívszorító következményeit mutatta volna meg a csepeli krumpliosztás.

Tisztességesen dolgozó emberek és életüket végigdolgozott nyugdíjasok fagyoskodtak az utcán azért, hogy krumplit kapjanak.

Erre egyetlen politikus, és egyetlen polgármester sem lehet büszke, ez a krumpliosztás az Orbán-rendszer okozta megélhetési válság és nyomor drámai mementójaként fog bevonulni a csepeliek emlékezetébe.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...