Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes részletek derültek ki az esetről. A fegyver ráadásul nem akárki kezében volt.

Több bulvároldal is beszámolt róla, hogy egy rég elfeledett eset került napvilágra. Az apropója nem más, mint hogy az RTL műsorára tűz egy Zámbó Jimmy életével foglalkozó sorozatot. Így előkerültek sötét részletek is a “király” múltjából.

Azt egyenlőre nem lehet tudni pontosan miről is fog szólni a sorozat, azonban mégis szárnyra kapott az információ aminek alapján a teljes online világ arról beszél, miként akart végezni a “Király” Gálvölgyi Jánossal, melyről maga a művész is nyilatkozott:

„Volt egy Lagzi Lajcsi-paródiám, aki nem sértődött meg, sőt meghívott a műsorába, és ott mint két Lagzi Lajcsi izzadtunk és énekeltünk.

De kiderült, hogy amikor lement a Zámbó Jimmy-paródiám, másnap Zámbó Jimmy bement az RTL igazgatójához, kirakta a pisztolyát az asztalra, és azt mondta, hogy engem agyonlő”

– nyilatkozott Gálvölgyi a HVG-nek.

Szerencsére sikerült jobb belátásra bírni Zámbó Jimmy-t, így nem történt tragédia. Gálvölgyi lakásához pedig rögtön egy futárt küldtek, hogy dedikáltassanak vele egy képet Jimmy-nek, amit meg is kapott. A művész egyébként soha nem találkozott az énekessel.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...