Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre szerint kihasználták pártját, ő ezt pedig nem fogja hagyni a jövőben.

„Azon leszek, hogy az MSZP ne legyen még egyszer akkumulátorpárt. Sok kampányban részt vettem már, és azt láttam, hogy ott voltak a különböző pártlogók, szétnéztem, és csak szocialista aktivistákat láttam.

Megkérdeztem, hogy a többi pártnak hol vannak az aktivistái? Hát azok nincsenek. És mi adtuk az irodát, mi adtuk az aktivistákat, plakátokat, sok mindent, és a másik párt adta a jelöltet”

– mondta Komjáthi Imre, az MSZP szombaton megválasztott új társelnöke a Spirit FM-en. A többi párt leszívja az MSZP-t majd még büdösbogárnak is kezeli.

A politikus azt viszont már a műsorvezető kérdésére válaszolva árulta el, hogy az sem biztos, hogy korábbi miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely főpolgármesteri újrázását támogatni fogják 2024-ben.

„Senkinek a támogatása nem automatikus az MSZP oldaláról” – mondta Komjáthi.

Azonban azt hozzátette, hogy Karácsony Gergely szerinte kiváló teljesítményt nyújt válságos időszakban is. Azonban azt mondta, ha lesz előválasztás, amit Karácsony nyer meg, akkor támogatni fogják. Viszont mindenhol arra fognak törekedni, hogy szocialista jelöltet állítsanak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: