Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre szerint kihasználták pártját, ő ezt pedig nem fogja hagyni a jövőben.

„Azon leszek, hogy az MSZP ne legyen még egyszer akkumulátorpárt. Sok kampányban részt vettem már, és azt láttam, hogy ott voltak a különböző pártlogók, szétnéztem, és csak szocialista aktivistákat láttam.

Megkérdeztem, hogy a többi pártnak hol vannak az aktivistái? Hát azok nincsenek. És mi adtuk az irodát, mi adtuk az aktivistákat, plakátokat, sok mindent, és a másik párt adta a jelöltet”

– mondta Komjáthi Imre, az MSZP szombaton megválasztott új társelnöke a Spirit FM-en. A többi párt leszívja az MSZP-t majd még büdösbogárnak is kezeli.

A politikus azt viszont már a műsorvezető kérdésére válaszolva árulta el, hogy az sem biztos, hogy korábbi miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely főpolgármesteri újrázását támogatni fogják 2024-ben.

„Senkinek a támogatása nem automatikus az MSZP oldaláról” – mondta Komjáthi.

Azonban azt hozzátette, hogy Karácsony Gergely szerinte kiváló teljesítményt nyújt válságos időszakban is. Azonban azt mondta, ha lesz előválasztás, amit Karácsony nyer meg, akkor támogatni fogják. Viszont mindenhol arra fognak törekedni, hogy szocialista jelöltet állítsanak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...