Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van amikor valaki hős, van mikor viszont súlyos aránytévesztésben van.

Bevallom én sokáig néztem hősként Hadházy Ákosra, azonban a zsenit és az örültet néha egy hajszál választja el – tartja a közkeletű mondás.

Persze a képviselő úrat sosem bolondoznánk le, de valami arány tényleg elcsúszhatott, ha úgy gondolja, hogy egyszemélyben blokád alá tudja vonni az MTVA székházát – még akkor is, ha már egy sátra is van hozzá.

Természetesen jogos a tiltakozás és a felháborodás a közmédia ellen. Felmerül mindjárt a kérdés, hogy amikor a diákok és a tanárok az utcán kűzdenek a megélhetésükért és Orbán politikája ellen, nos valóban akkor van-e itt az ideje a közmédiáról beszélni. Noha fontos ügy.

A másik ami felmerült bennem, hogy Haadházy eddigi kísérletei is inkább csak a jobboldal számára szolgáltatott mulatságos képsorokat.

Hiszen tetszik vagy sem a jobbolda stratégiája nem más, mint hogy bohócként próbálja bemutatni az ellenzéki képviselőket és Hadházy adott erre sajnos alkalmat.

Nekem elsőre figyelemelterelésnek tűnik a dolog, nem pedig hősies kiállásnak. Miért nem lehet hagyni, hogy most az egyszer a civilek szerepeljenek a sajtóban, ne pedig feltűnési viszketegségtől szenvedő politikusok vonják magukra a figyelmet?

Mindenesetre Hadházy ma egymaga blokád alá vette az MTVA épületét és reméli hogy November 4-én csatlakoznak hozzá mások is.

Mi addig is egy szavazást indítunk, hogy mindennek Önök szerint van-e értelme:

[poll id=”59″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...