Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vele ugyanis ilyen nem igazán történik.

Közösségi oldalán osztotta meg Karácsony Gergely a fényképet, amelyen a fővárosi városházára 17 ország nagykövete jött el, hogy a főpolgármesterrel tárgyaljon.

„A tomboló infláció és az elszálló energiaárak miatt a magyar emberek, a vállalkozások és az önkormányzatok többsége rettentő nehéz anyagi helyzetbe került.

Az egész ország érdeke tehát, hogy mielőbb megkapjuk az EU-s forrásokat”

– fogalmaz bejegyzésében a főpolgármester.

Karácsony leírja, hogy az uniós pénzekről a végső döntést az Európai Tanács fogja meghozni, éppen ezért volt fontos a nagyköveti találkozó.

A politikus azt akarta elérni, „hogy a diplomáciai képviseletek tisztségviselői első kézből értesüljenek a magyar jogállamiság helyzetéről és a hazai önkormányzatiság túlélési esélyeiről.”

„Magyarország az áremelkedésekkel járó megélhetési válságból csak az európai támogatások segítségével tud kilábalni. E

hhez a kormánynak a jogállami normákat kell betartania, például szigorú korrupcióellenes intézkedések bevezetésével, az EU-nak pedig az önkormányzatok szerepét érdemes erősítenie” – jegyezte meg Karácsony.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...