Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Saját kezüleg írta alá a dkumentumot.

Orbán Viktor mostani hatalma megingott. Egy dolog tartja még hatalmoban a hibás politikája ellenére méghozzá a milliárdokból épített állami propaganda amely szerint nem Orbán a felelőse a 7 szeresére emelkedett gázárnak, a sosem látott villamosenergia ár emelésnek és az élelmiszerár emelésének.

Mindezekkel az Európai Uniót vádolja. Csak Brüsszel a felelőse ennek a gazdasági katasztrófának.

Csakhogy!

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és parlamenti képviselője, a Facebook-oldalán hívta fel rá a figyelmet, hogy Orbán Viktor aláírta azt az állásfoglalását az Európai Tanácsnak, amely kimondja, hogy a gazdasági nehézségekért kizárólag a háborús agresszor Oroszország a felelős.

“Európában gazdasági nehézségek vannak, Magyarországon viszont VÁLSÁG van, amiért csakis a rossz kormányzás a felelős.” – írja a jelenlegi helyzetről Tompos.

A Momentum politikusa szerint a Fidesz kommunikációja és politikája most különösen álságos és szégyenteljes, mert nem egy általuk kitalált, képzeletbeli ellenségkép legyőzése a tét, hanem valós háború zajlik szomszédunkban, ahol ártatlanok ezrei veszítik életüket nap mint nap.

“Ezt politikai és kommunikációs játszmákra használni történelmi szégyen…” – zárta a képviselő.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: