Megosztom másokkal is:

Össze-vissza makogott a Fideszes Tálai András államtitkár, miután az Vajda Zoltán, az MSZP képviselője keményen bekérdezett, hogy miért nem hajlandó a kormány legalább az áram és a gáz esetében csökkenteni a világrekord 27 százalékos ÁFÁ-t

Vajda Zoltán, az MSZP képviselője interpellálta a Parlamentben a kormányt. A politikus elég világosan bekérdezett, hogy miért nyerészkedik a kormány a családokon, vállalkozásokon és önkormányzatokon a rezsiszámlát terhelő 27%-os áfakulccsal?

A megemelt árak miatt sokkal több adóbevétele van a kormánynak, hiszen a magasabb összegeket is világrekorder a 27%-os az áfa terheli, az MSZP-s képviselő szerint a Fidesz így akarja betömni a költségvetés lyukait.

Vajda arra is felhívta a figyelmet, hogy más európai országok sorban vezetik be a lakosságot támogató intézkedéseiket, míg a Fidesz épp kivezeti azokat.

A kormány nevében fideszes Tálai András válaszolt, aki kínosan össze-vissza makogott, igazából nehéz megérteni, hogy mit szeretett volna mondani.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy makogott a Fidesz politikusa a parlamentben, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot a Facebookon, hogy mindenki lássa kemény kérdésekre nem tudnak válaszolni.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --