Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csoda, hisz nyugaton senki nem áll szóba Orbánnal. Nem így van ez Dobrev Klára esetében.

Gulyás Gergely miniszter a Kormányinfón folytatta a Fidesz szokásos hazudozását, miszerint, ellenzéki oldalon azon dolgoznak, hogy Magyarország ne jusson hozzá az őt jogszerűen megillető uniós pénzekhez.

A főfideszes ezt annak kapcsán hazudozta, mert nem tudja elviselni, hogy Dobrev Klára, a DK politikusa nagykövetekkel konzultált.

Gulyás Gergely úgy nyilatkozott: ellenzéki oldalon azon dolgoznak, hogy Magyarország ne jusson hozzá az őt jogszerűen megillető uniós forrásokhoz, és a gazdaság fejlesztéséhez ne járulhassanak hozzá ezek a pénzek.

Szavai szerint ez az internacionalizmus “egészen penetráns formája”. Arról, hogy Dobrev Klára a nemzeti ünnepre utcára szólította híveit, Gulyás Gergely kijelentette, “a forradalom rendkívüliségét támasztja alá, hogy november negyedike emberei is október 23-án ünnepelnek”.

Gulyás Gergely elkotyogta, hogy a Fidesz inkompetens kormánya az EU segítsége nélkül nem csak a tanárok fizetését nem tudja megemelni:

az energetikai vezetékrendszer bővítése többmilliárd eurós fejlesztés, ilyen nagységrendű forrás az uniós helyreállítási hitelben áll rendelkezésre, hozzátéve, “a hálózat megállt a saját lábán”, amíg a napenergia-betáplálás tömeges volta nem okozott gondot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: