Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap paravánok mögött távol a fővárostól tartott beszédet Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Azonban a beszéd közben nem tudta elkerülni az emberek figyelmét a miniszterelnök állapota.

Elhaló hanggal, rekedten és köhécselve tartotta meg ünnepi beszédét Zalaegerszegen Orbán Viktor a Fidesz miniszterelnöke. Látszott a beszéd közben is, hogy nincs igazán a helyzet magaslatán a pártelnök.

Azonnal meg is indultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi történhetett Orbán Viktorral, több tucat elmélet látott napvilágot a betegségével kapcsolatosan.

A miniszterelnöknek kutya baja

 – válaszolta Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke az RTL Híradó kérdésére. Ez a válasz azonban nem oszlatott el minden kételyt.

A csatorna azt szerette volna megtudni, hogy a  zalaegerszegi megemlékezésen látott köhécselő, rekedt kormányfő milyen egészségügyi problémákkal küzd, és hogy ezek befolyásolhatják-e a következő napokra vállalt programjait.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...