Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom ez nem csak pimaszság hanem igazi mély és megfontolt gaztett volt.

Az NLC számolt be róla, hogy milyen megaláztatás érte a Jászai Mari-díjas színész-legendát aki 43 éve tagja a Madách Színháznak.

Szerednyey Béla élete maga volt a színjátszás és a színészi alázat. Az alázat azonban nem összekeverendő azzal, hogy egy művésznek bármit el kellene viselnie. Szerednyey sem tette.

A 64 éves színészt úgy megsértették, hogy visszaadta az összes szerepét. Szerednyeyt – aki 15 éven át alakította Rumlit a Macskák című musicalben – kitették a sikerdarabból méghozzá azzal az indokkal, hogy „túl öreg”.

„Az angol jogtulajdonosok felszólítottak, hogy hagyjam el az egyik sikerdarabot, mert kicsúsztam az előírt korhatárból ‒ legalábbis a vezetés ezt kommunikálta felém.

Erre én az összes szerepemet leadtam, mert sértette az önérzetemet, és nem akartam megvárni, hogy mindegyikből kirakjanak.

Idén már csak egy szerepem maradt az anyaszínházamban, egy olyan darabban, ami magyar jogtulajdonosok kezében van, és ők még nem kifogásolták a koromat” – árulta el Szerednyey, aki most új fejezetet nyit az életében.

„Úgy érzem, lezárult egy korszak az életemben, és kezdődik egy másik, ami remélem, legalább annyi csodát tartogat majd számomra, mint amennyiben eddig részem lehetett” – jelentette ki.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...