Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom ez nem csak pimaszság hanem igazi mély és megfontolt gaztett volt.

Az NLC számolt be róla, hogy milyen megaláztatás érte a Jászai Mari-díjas színész-legendát aki 43 éve tagja a Madách Színháznak.

Szerednyey Béla élete maga volt a színjátszás és a színészi alázat. Az alázat azonban nem összekeverendő azzal, hogy egy művésznek bármit el kellene viselnie. Szerednyey sem tette.

A 64 éves színészt úgy megsértették, hogy visszaadta az összes szerepét. Szerednyeyt – aki 15 éven át alakította Rumlit a Macskák című musicalben – kitették a sikerdarabból méghozzá azzal az indokkal, hogy “túl öreg”.

„Az angol jogtulajdonosok felszólítottak, hogy hagyjam el az egyik sikerdarabot, mert kicsúsztam az előírt korhatárból ‒ legalábbis a vezetés ezt kommunikálta felém.

Erre én az összes szerepemet leadtam, mert sértette az önérzetemet, és nem akartam megvárni, hogy mindegyikből kirakjanak.

Idén már csak egy szerepem maradt az anyaszínházamban, egy olyan darabban, ami magyar jogtulajdonosok kezében van, és ők még nem kifogásolták a koromat” – árulta el Szerednyey, aki most új fejezetet nyit az életében.

„Úgy érzem, lezárult egy korszak az életemben, és kezdődik egy másik, ami remélem, legalább annyi csodát tartogat majd számomra, mint amennyiben eddig részem lehetett” – jelentette ki.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...