Orbán Viktor - Fotó: OV közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mert bizony van különbség egy államférfi meg egy bugris paraszt között. Elöbbihez azonban nem képes felnőni a miniszterelnök.

Vélemény

Évek óta úgy érzem hogy Orbán Viktor és a Fidesz elvette tőlem a nemzeti ünnepet. Egész egyszerűen már nem mozgat meg, nem érzem azt a szívemben amit korábban. És nem arról vna szó, hogy kevésbé melengetné meg a szívem az amit elődeink hősiességben és tartásban példaként állítottak elénk.

Egész egyszerűen a lelkemre telepedett egy erősebb és nyomasztóbb érzés. Nem szeretem Orbán Viktort. Sose szerettem. Azonban ezen a napon Orbán nem egy ember, ahnem egy intézmény.

Ő a nemzet miniszterlnöke.

Ebben a szerepében pedig illene tudnia felnőni ahhoz a kabáthoz, amit rászabtak a hívei. Nem Fidesz elnök, nem egy vidéki butykosos bugris, hanem valami sokkal magasztosabb. Legalábbis annak kellene lennie.

Miniszterlenökként nem olcsó politikai frázisokat kellene puffogtatnia, nem brüsszeleznie meg baloldaloznia illene. Hanem a nemzeti emlékezet és a múlt előtt kellene fejet hajtania.

Na ez az egy ami kimaradt izadságszagú és önös érdekektől bűzlő beszédében. Zalaegerszegen, ahová elmenekült saját népe előtt.

Nem várunk tőle sokat. Csak azt hogy viselkedjen a nemzeti ünnepen Miniszterelnökként, ne pedig akként a bugris parasztként akibe annyi nagyvonalúság sem szorult, hogy csendesen fejet hajtson a nemzeti nagyjaink előtt.

De úgy tűnik neki ez sem megy.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: