Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Népszava helyszíni beszámolója szerit a helyi stadion parkolójában sorakoztak azok a Brüsszeli pénzből vásárolt buszok, amikkel a Fideszeseket vitték tapsolni Orbán beszédére.

Nem mert Budapesten ünnepi beszédet tartani a Miniszterelnök, ugyanis ma nagyszabású tüntetés várható – így nem merték bevállalni a Fidesz stratégái, hogy Budapesten mondja el lagymatag beszédét Orbán Viktor.

Zalaegerszegen sem volt bátrabb azonban a Fidesz vezére. A helyszíni beszámolók szerint sötét paravánok mögött, rekedten szónokolt a híveinek Orbán Viktor.

Mindeközbena  közönség – amelyet erősen megválogattak a szervezők – a zalaegerszegi város széli ZTE-stadion parkolójában szálltak le buszaikról.

A Népszava tudósítója így emlékezett vissza: “a zalai kistelepülések uniós pénzből, konkrétan az EU-s Vidékfejlesztési Mezőgazdasági Alap pénzéből vásárolt falubuszai voltak megrakva miniszterelnöki beszédre utaztatott hívekkel”

Jól látható volt a rettegés is a szervezőkön, ugyanis még a Fideszesek egy részét sem engedték közel a miniszterelnökhöz.

A népszava beszámolója szerint: A fő beléptető kapunál pár helyi fideszesnek kellett szembesülnie azzal, milyen sanyarú a kordonon kívüli élet.

Mivel nem regisztráltak, nem mehettek be és nem is láthattak semmit az egészből. Voltak közöttük helyiek, akik úgy tudták, hogy személyivel bemehetnek, de jöttek néhányan a fővárosból, Budapestről, hogy lássák Orbán Viktort, de találkoztunk dombóváriakkal is.

– Mi a véleményük, miért kell így elzárni a miniszterelnököt? – kérdezzük tőlük, de válasz helyett csak a vállukat vonogatták, majd elővették a kezükben lévő okostelefont és jobb híján onnan nézték a miniszterelnöki beszédet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: