Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem túlzás olyan fordulat történt a magyar belpolitikában, ami könnyen lehet hogy a Fidesz összeomlásának első állomása lehet.

Mi a Fidesz hatalmának előfeltétele? bármelyik kormány belerokkant volna már egy ilyen pocsék kormányzati telejítménybe.

Ugyanis romokban a nemzeti deviza, elszabadultak az energiaárak és lassan egy szekér nem lesz elég ahhoz, hogy a jóformán semmit nem érő pénzünk elég legyen egy vasárnapi bevásárláshoz.

Viszont a kormány ellenzéke hatalmas vereséget szenvedett el Márki-Zay Péter ámokfutása miatt a tavaszi választásokon. Mondhatnánk hogy az ellenzék leszerepelt. Ebben azonban most jelentős fordulat állt be.

Ugyanis a legfrissebb hírek szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció zseniális politikai húzással kirángatta az ellenzéki szavazókat az apátiából. Az Árnyékkormány-koncepció minden jel szerint sikeres és esedményes.

A DK ugyanis áttörte az üvegplafont és kilőtt a támogatottsága, ugyanis a legfrissebb adatok alapján

20%- a DK támogatottsága

Ez pedig nem akármit jelent. Ugyanis a 20 az pillanatok alatt indul meg felfelé, hiszen ez az a szám, ami után az ellenzékiek elkezdenek “gravitálni a párthoz”.

Ezzel pedig Orbán legnagyobb fegyvere a gyenge, vezetetlen és megosztott ellenzék válik egy pillanat alatt egy monilit erős tömbbé, ami képes lehet felvenni a versenyt a Fidesszel.

Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a válság legkeményebb időszakai most fognak elkövetkezni nos: Nem lennénk Orbán helyében.

Oszd meg másokkal is ezt a cikket, hogy mindenki láthassa: újra van remény Orbán rendszerének megdöntésére.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: