Orbán Viktor miniszterelnök A kép forrása: Orbán Viktor facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum fiatal képviselőjét egészen meglepte azt, hogy milyen újabb húzást eszeltek ki Orbánék.

Azért minket már nehezen tudnak meglepni ezek, de most sikerült. Legalábbis felröhögtünk ezen a szánalmas magyarázkodáson.

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese, a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a kormány legújabb indoklása szerint azért nem veszik napirendre a finn-svéd NATO-csatlakozást, mert „még folyik a társadalmi egyeztetés”.

„Ezt a hazugságot most először halljuk, idáig nem mondták meg, hogy miért halogatnak. Mindezt egy olyan kormány mondja, amelyik egyetlen árva szót sem szólt arról, hogy leszerződött a Paks 2-es projektre és orosz hitelre.”

– fejtette ki véleményét a Momentum politikusa.

Tompos szerint ez a kifogás nevetséges és csak azt erősíti, hogy a kormány zsarolási potenciálként tekint a két ország NATO-csatlakozásának kihirdetésére.

„Én megpróbáltam felvetetni a külügyi bizottság napirendjére, hogy legalább egy állásfoglalást adjunk ki, de azt is elutasították.” – tette hozzá a képviselő.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...