Orbán Viktor miniszterelnök A kép forrása: Orbán Viktor facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum fiatal képviselőjét egészen meglepte azt, hogy milyen újabb húzást eszeltek ki Orbánék.

Azért minket már nehezen tudnak meglepni ezek, de most sikerült. Legalábbis felröhögtünk ezen a szánalmas magyarázkodáson.

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese, a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a kormány legújabb indoklása szerint azért nem veszik napirendre a finn-svéd NATO-csatlakozást, mert “még folyik a társadalmi egyeztetés”.

“Ezt a hazugságot most először halljuk, idáig nem mondták meg, hogy miért halogatnak. Mindezt egy olyan kormány mondja, amelyik egyetlen árva szót sem szólt arról, hogy leszerződött a Paks 2-es projektre és orosz hitelre.”

– fejtette ki véleményét a Momentum politikusa.

Tompos szerint ez a kifogás nevetséges és csak azt erősíti, hogy a kormány zsarolási potenciálként tekint a két ország NATO-csatlakozásának kihirdetésére.

“Én megpróbáltam felvetetni a külügyi bizottság napirendjére, hogy legalább egy állásfoglalást adjunk ki, de azt is elutasították.” – tette hozzá a képviselő.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...