Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbánék az egyik legaljasabb dologra készülnek, nem máskor, mint akkor, amikor a legtöbb magyar ember bajba került – nem más miatt- mint a kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt.

Gy. Németh Erzsébet a Demokratikus Koalíció szakpolitikusa hívta fel a figyelmet arra az ördögi és embertelen tervre, mely alapján a Magyar Állam ki akar vonulni a szociális területeről ezzel magársa hagyva a legkiszolgáltatottabbakat.

A politikus szerint ugyanis:  Semjén Zsolt és Pintér Sándor közös törvényjavaslatot nyújtottak be arról, hogy előbb fog felelni mindenki más a szociális ellátásért az egyéntől az egyházakig, mint maga a Magyar Állam.

Az állam tehát gyakorlatilag kivonul a szociális ellátásból. Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára szerint például:

>> kommunista örökség, hogy a szociális ellátás az állam feladata lenne.<<

Az Árnyékkormány szerint a szociális ellátás igenis az állam kötelessége, amit nem háríthat másra és nem vonulhat ki belőle!

Ez akkor is így van, ha a szociális ellátás az oktatáshoz és az egészségügyi ellátáshoz hasonlóan már régen összeomlott Magyarországon az elmúlt 12 év miatt.

Azért fizetjük a számtalan adót és járulékot, hogy amikor bajba kerülünk, akkor az állam segítő kezet nyújtson, amíg talpra állunk.

Ez nem kommunizmus, hanem emberség, nem mellesleg a modern államok létezésének egyik fő oka. Az állam garantálja a szociális biztonságot számtalan olyan nyugati és északi országban is, ahol soha nem volt kommunizmus.

Az Árnyékkormány egy olyan Európai Magyarországért dolgozik, ahol mindenki abban a biztos tudatban élheti az életét, hogy ha elveszíti a munkáját vagy az otthonát, akkor számíthat a Magyar Államra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...