Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Régen dédelgetett álma a NER-nek az, hogy végérvényesen magukra hagyja a szükséget szenvedőket, a nincsteleneket.

Pintér Sándor bátortalan lépései (akinek nincs pénze a saját temetésére, az ássa meg előre a sírját), Lázár János őszinte mondatai (Mindenki annyit ér, amennyije van) és most a szociális ügyekért felelős államtitkár szavai (az állam szerepe a gondozásban egy kommunista csökevény) egy virtigli illiberális és egy kőkemény liberális álláspont, amivel szemben én mindig küzdeni fogok.

Egy a kereszténység védelmezőjeként tetszelgő társaságtól meglepően formabontók Fülöp államtitkár úr szavai, lévén az egyház társadalmi tanításai az állam (keresztény kormány) elsőrendű feladatául szabja az elesettek támogatását, segítését.

A keresztény szót gyakran a szájára is veszi a rezsim, a politikai propaganda olcsó eszközévé tette a hitet, például „az Orbán kormány védi a keresztény Európát”, vagy a magyar kormány a kereszténység utolsó védelmezője.

Azt már megtanulhattuk, hogy a magát keresztény jobboldalnak való kormányok általában a veszélyben magukra hagyták az országot.

A rezsim világosan látja, hogy hibás politikájuk miatt Magyarország brutális megélhetési válság elé néz, ezért, mint Pilátus mossa kezeit, és teljesen kivonul a szociális ellátásból, azt áthárítja az egyre nehezebb körülmények között élő emberekre, és a kormány által kisemmizett önkormányzatokra.

Bezzeg nekik semmi bajuk, hiszen Fülöp államtitkár úr fizetését a magáéval együtt a duplájára emelte Orbán Viktor, és nincs nap, hogy ne haljunk mérhetetlen semmiből lett vagyonokról, úgyhogy a Fidesz környékén van bőven mit a tejbe aprítani.

Államtitkár úr és a NER figyelmébe ajánlom az első hozzászólásként olvasható sorokat, s mivel nem hiszem, hogy ismerik a művet annyival segítek, hogy a Bibliáról van szó.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...