Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Túlzásba esett? Eltévesztette az arányokat? A szenzációhajhászás közben feláldozta a hitelességet? Netán szándékosan rontott neki az ellenzéki világ egyik markáns szereplőjének? Sok kérdés van, azonban egy biztos, óriási botrány kezd kibontakozni a Partizán youtube csatornája körül.

A Partizán Az MSZP haláltusája címmel készített egy filmet, ám az egyik megszólaló Csabai Lászlóné, az MSZP korábbi nyíregyházi polgármestere közleményben azt írja, hogy stáb kvázi átverte, nem ebben a témában keresték és ő soha nem nyilatkozott volna, ha tudja az MSZP lejáratás miatt forgatnak.

„Az MSZP haláltusája”, ezzel a címmel készített dokumentumfilmet Gulyás Márton és az általa vezetett Partizán elnevezésű YouTube-csatorna csapata.

A dokumentumfilmben megszólaló Csabai Lászlóné, az MSZP korábbi nyíregyházi polgármestere közleményben reagált a megjelenés előtt  álló videóra.

„Nyíregyháza volt polgármestereként kijelentem, hogy a Partizán teljesen más témában kérte a megszólalásomat, mint ami a műsor meghirdetett címadásában szerepel, így jelen formájában teljesen megtéveszti, félrevezeti a nyilvánosságot.

Én soha nem adnám a nevem egy olyan videóhoz, amely az MSZP lejáratását szolgálja. Abban hiszek, hogy az esélyek és a szolidaritás újjáépítését Magyarországon csak az igazi baloldallal, az MSZP-vel lehet megcsinálni.

Ennek a pártnak ugyanis nemcsak múltja van, hanem olyan jövője is, amely része lesz egy igazságos és demokratikus köztársaság kiépítésének”, olvasható Csabai közleményében.

A korábbi polgármester arról is ír, hogy az MSZP a legszervezettebb ellenzéki párt, amely a teljes országot lefedő hálózattal rendelkezik, és olyan történelmi cselekedetek fűződnek ehhez a politikai közösségéhez, mint a béke folyamatos biztosítása, illetve az EU-hoz és NATO-hoz való csatlakozás.

„Arra kérem a műsor készítőit, hogy fontolják meg, hogy szakmailag és erkölcsileg mennyire tartják vállalhatónak egy olyan filmnek a bemutatását, amelynek már a címadása is alkalmas arra, hogy félrevezesse a közvéleményt és megbántsa az MSZP közösségnek több ezer párttagját és aktivistáját”, üzeni Csabai Lászlóné a Partizánnak az MSZP által kiadott közleményben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...