Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenkinek megvan az az ominózus jelenet a Bukás című filmből, amikor a meggyengült diktátor már a nemlétező egységeknek ad utasításokat ellentámadásra, miközben a szövetséges csapatok Berlin külvárosát ostromolják.

Nos a kormányfő hasonló módon cselekszik most. Erre nem csak mi, de a Demokratikus Koalíció is felfigyelt:

Ugyan péntek reggel még az infláció felezéséről beszélt Orbán Viktor a Kossuth rádióban, a valóság köszönőviszonyban sincsen ezzel.

Szakértők előrejelzése szerint az ideinél is nagyobb infláció várható jövőre éves átlagban, januárban 25 százalékra gyorsulhat a pénzromlás.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, Orbán beszélhet a Kossuth rádióban, amennyit szeretne, a gazdasági helyzet ettől még nem fog helyrebillenni, sőt, minden egyes megszólalással csak tovább romlik a forint.

Orbánék okozták a megélhetési válságot, az orbáni infláció miatt tartunk ott, ahol tartunk, az orbáni megszorítások és rezsiemelések miatt kilátástalan a magyarok helyzete.

Rádiós beszédek helyett érdemi válságkezelésre lett volna szükség, de már hónapokkal ezelőtt, a kormány viszont erre is alkalmatlan, és amíg Orbán marad, addig marad velünk a válság is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: