Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenkinek megvan az az ominózus jelenet a Bukás című filmből, amikor a meggyengült diktátor már a nemlétező egységeknek ad utasításokat ellentámadásra, miközben a szövetséges csapatok Berlin külvárosát ostromolják.

Nos a kormányfő hasonló módon cselekszik most. Erre nem csak mi, de a Demokratikus Koalíció is felfigyelt:

Ugyan péntek reggel még az infláció felezéséről beszélt Orbán Viktor a Kossuth rádióban, a valóság köszönőviszonyban sincsen ezzel.

Szakértők előrejelzése szerint az ideinél is nagyobb infláció várható jövőre éves átlagban, januárban 25 százalékra gyorsulhat a pénzromlás.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, Orbán beszélhet a Kossuth rádióban, amennyit szeretne, a gazdasági helyzet ettől még nem fog helyrebillenni, sőt, minden egyes megszólalással csak tovább romlik a forint.

Orbánék okozták a megélhetési válságot, az orbáni infláció miatt tartunk ott, ahol tartunk, az orbáni megszorítások és rezsiemelések miatt kilátástalan a magyarok helyzete.

Rádiós beszédek helyett érdemi válságkezelésre lett volna szükség, de már hónapokkal ezelőtt, a kormány viszont erre is alkalmatlan, és amíg Orbán marad, addig marad velünk a válság is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...