Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az önkéntesek avatásán mondott beszédében van egy érdekes részlet – szúrta ki a Propeller.hu

„Az önök szolgálata ma elkezdődik. Nehéz idők közepette vállalták, hogy civil életük mellett ütőképes katonává képzik magukat”

– hallhatjuk Orbán Viktor videójában az avatáson elmondott beszédét. A monológot így folytatta:

A tudás, amit megszereztek és megszereznek, nem csak háborúban lesz majd hasznos.

Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között. Az önkéntesek lesznek azok a magyar katonák, akikkel az emberek a legtöbbet találkoznak.

Az első mondattal, amelyet nem feltételes módban közölt, így arra utalt, hogy háborúban is kell majd kamatoztatniuk a tudásukat. 

“A kiképzés során elsajátított fegyelem, együttműködési készség, csapatszellem és rátermettség példával szolgál mindannyiunknak, és ez a példa sok helyre eljut majd és talán gyökeret is ver.

Ezért idén decembertől újabb toborzókampányokat indítunk, hogy mindenki, aki személyes hivatását a haza védelmében akarja megtalálni, kellő megbecsültség és presztízs mellett a legmodernebb technológiával felvértezve magyar honvédnek állhasson.”

– zárja a beszédet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...