Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rónai Sándor a DK árnyékminisztere tájékoztatta minderről a közvéleményt.

Az Orbán-kormány legutóbb azt hazudta a magyaroknak, hogy halasztott fizetést kapott a Gazpromtól és elég lesz később fizetnünk a gázért.

Orbán azonban nem kapott halasztott fizetést, hanem felvett egy újabb orosz hitelt a Gazpromtól, tehát fizetnünk kell abból a hitelből, amit az oroszoktól kaptunk.

Szijjártó Péter azért van ma Moszkvában, hogy találkozzon az Európából kitiltott orosz oligarchákkal és véglegesítse a Gazprom-hitelt, hazánk újabb eladósítását Oroszországnak.

Az Árnyékkormány szerint egy független és felelős magyar kormány soha nem vett volna fel gigahitelt egy háborús agresszortól, amely lerohanta az egyik szomszédját.

Ez az eset annak a bizonyítéka, hogy a kormány rubelre váltotta hazánk függetlenségét, Orbán Viktor és a rubel-Fidesz pedig orosz csatlósállammá tették Magyarországot.

Putyin köszöni szépen, a magyarok fizette kamatot is a háborúra fogja költeni, Orbán Viktornak pedig ki is lehet adni a legfrissebb orosz utasításokat.

Az Árnyékkormány szerint ezt a hitelszerződést alá sem lett volna szabad írni, egy európai nemzet nem vesz hitelt gyilkosoktól.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: