Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miért nem tesz semmit Orbán Viktor, ha – mint azt Berlinben elárulta – látja, hogy 12 százalékra nőhet Magyarországon a munkanélküliség?

Miért csak beszél a bajról, ahelyett, hogy cselekedne? Egy miniszterelnök ne csak panaszkodjon, hanem tegye a dolgát – már persze, ha képes erre.

Ha egy hazáját szolgáló kormányfő tudja, hogy a jelenlegi négyszeresére fog nőni a munkanélküliség, akkor olyan intézkedéseket kell hoznia, amik segítenek a bajba került embereken!

Az MSZP az igazi baloldal pártjaként segít a láthatóan tehetetlen kormányfőnek, amikor kezdeményezi, hogy az álláskeresési járadék folyósítási ideje 3 hónapról emelkedjen 9 hónapra!

Itt az idő, hogy Orbán Viktor végre megértse: segítség kell az embereknek! Az MSZP ezért kezdeményezi azt is, hogy csökkenjen az alapélelmiszerek áfája 0 százalékra, a RezsiSTOP keretében a 12 forintos paksi áramot adják annyiért, amennyibe az kerül, csökkenjen a lakossági rezsi adója 5 százalékra, vonják vissza a rendszerhasználati díjak emelését, legyen egy garantált energetikai alapszolgáltatás, legyenek ingyenesek az előre fizető mérőórák és a visszakapcsolás, és induljon országos szigetelési program!

Amúgy pedig arra is várjuk a választ, hogy Orbán Viktornak, mint kívülállónak, mi a véleménye a kormányzásról?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: