Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbánék alkalmatlanok a válság kezelésére.

A Portfolio.hu portál tette közzé, hogy az általuk megkérdezett szakértők szerint nem kérdés, hogy el fogja érni a húsz százalékot az infláció.

A megemelkedett rezsiköltségek ugyanis hamarosan éreztetni fogják a hatásukat.

A Demokratikus Koalíció egyértelműen leszögezi, Orbánék hibája, hogy megállíthatatlanul dübörgünk a húsz százalékos infláció felé.

Magyarország lejtőre került, az orbáni megszorítások, adóemelések, infláció és rezsiemelés, a rekord drágaság lassan a ’90-es évek elejére repítenek vissza bennünket.

Amíg Orbán van, addig válság is van, és a magyarok egyik napról a másikra élnek, azt is egyre keservesebben az orbáni inflációtól sújtva.

A Fidesz-kormány pedig mindeközben nem tesz semmit, csak a hazug propagandát ismételgetik, gyurcsányoznak és brüsszeleznek megállás nélkül, a húsz százalékos infláció küszöbén.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...